Hjälp

Konto

Du skapar enkelt ett konto genom att klicka på knappen ”Logga In / Skapa Konto” på förstasidan. Du kan även klicka här för att skapa ett konto.

Du kan byta lösenord genom att navigera in på fliken ”Mitt Konto” och därifrån klicka på fliken ”Profilinställningar” och sedan kryssa i rutan ”Byt Lösenord”. Detta kräver att du är inloggad. Har du glömt ditt lösenord kan du klicka här för att återställa det.

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka här för att återställa det.

Om du inte kan skapa ett konto kan det vara för att ditt namn eller din e-postadress redan används av någon annan. När du skapar ett nytt konto måste du bekräfta kontot via din e-postadress.

Om du inte kan hitta e-post meddelandet från oss kan du även prova att kolla i din skräppost. Upplever du fortfarande problem med att logga in eller skapa konto kan du höra av dig till oss på hej@reshelter.se

Om du vill radera ditt konto behöver du kontakta oss med en förfrågan. Detta skall ske från samma e-post som du använde för att skapa ditt konto. 

När du gjort det kommer vi radera ditt konto inom 5 dagar om vi kan verifiera att kontot tillhör dig. Ditt konto raderas tillsammans med eventuella annonser du lagt ut utan återbetalning. Du kan ångra detta inom 7 dagar efter det att kontot har raderats. Din information lagras i 2 månader efter radering.

Om du inte har tillgång till ditt konto eller e-post men ändå önskar att radera kontot behöver du kontakta oss och bekräfta din identitet på annat vis för att radera kontot.

Annonsering

Du måste skapa ett konto och vara inloggad för att kunna lägga ut annonser. När du loggat in och verifierat ditt konto med ett telefonnummer kan du lägga ut annonser. Detta gör du genom att klicka på knappen ”Ny Annons”. Knappen är alltid synlig längst upp till höger i menyraden.

Se först till så att alla fält markerade med en stjärna ”*” är korrekt ifyllda. Kolla sedan om bilden du laddat upp är korrekt bifogad, vissa filformat är inte tillåtna.

Om du fortfarande upplever att du inte kan publicera en annons kan det vara något annat som är fel, prova att vänta en stund och ladda om sidan eller kontakta oss.

För att redigera en annons måste du först vara inloggad.

Håll muspekaren över fliken ”Mitt Konto” i menyraden och klicka sedan på ”Mina Annonser”. Här listas alla annonser du publicerat. Leta upp annonsen du vill ändra och klicka sedan på knappen ”Redigera” med en liten penna bredvid.

Du kan nu redigera din annons.

För att ta bort en annons måste du vara inloggad.

Håll muspekaren över fliken ”Mitt Konto” i menyraden och klicka sedan på ”Mina Annonser”. Här listas alla dina annonser du lagt upp. Leta upp annonsen du vill ta bort och klicka sedan på knappen ”Radera” med en liten soptunna bredvid.

En raderad annons återbetalas inte. 

Det kan ta upp 24 timmar för en annons att bli godkänd innan den publiceras på annonssidan. Detta påverkar inte hur länge din annons är publicerad efter godkännande.

Om din annons har blivit borttagen kan det vara för att den strider mot några av våra användarvillkor. Om detta är fallet har vi skickat ett e-postmeddelande med en varning till den angivna e-post adressen för kontot som publicerat annonsen

Har du själv råkat ta bort din annons eller misstänker att det är ett tekniskt fel är du välkommen att höra av dig till oss hej@reshelter.se så hjälper vi dig så fort vi kan.

Kolla först så filformatet är giltigt, accepterade format: ”.jpg” ”.jpeg” ”.png”. Om filen är för stor kan det ta lång tid att ladda upp eller inte fungera alls. Håll dig till bilder under 3MB.

Övrigt

Annonsering kostar 30 SEK oavsett annonstyp.

Vi strävar efter att hjälpa djur i hela Sverige att hitta nya hem. För att undvika oseriös annonsering och risk för ansvarslös djurhantering har vi satt en fast men låg annons-avgift.

Men för medlemmar vill vi erbjuda förmåner och har därför regelbundet kampanj-erbjudanden med gratis annonsering. Håll utkik i brevlådan!

En annons som publicerats på annonsplatsen är synlig i 21 dagar. Om ditt djur hittar ett nytt hem / ny ägare måste du ta bort annonsen så fort som möjligt. Detta är för att inte gamla annonser ska ligga kvar i systemet och vara missvisande för andra användare.

Fick du inte svar på din fråga?

Supportbegäran

Vi återkommer i ditt ärende inom 24 timmar.
Skicka din förfrågan till oss på hej@reshelter.se

Chatta med oss

Helgfria vardagar mellan 09.00-13.00.